Partyfotografie Ball Bizarre

partyfotografie, Ball bizarre, Lexion, westzaan, optredens, vuur

Op 15 mei 2010 heb ik Ball Bizarre in de Lexion, Westzaan, bezocht om te fotograferen. Een gaaf feest om te fotograferen. Veel lampen en gave optredens om te fotograferen. Het optreden met de vuurkogels is natuurlijk geweldig om vast te leggen en mee te spelen.

Wil jij als organisatie of bedrijf ook jouw (bedrijfs)feest kleurrijk laten fotograferen? Vraag dan vrijblijvend informatie op via het contactformulier. Vermeld dan graag alvast om wat voor feest het gaat, welke locatie en hoe lang het fotograferen gewenst is. Ik zorg dan dat je zo spoedig mogelijk de info ontvangt.

Partyfotografie Ball Bizarre

Op 15 mei 2010 heb ik Ball Bizarre in de Lexion, Westzaan, bezocht om te fotograferen. Een gaaf feest om te fotograferen. Veel lampen en gave optredens om te fotograferen. Het optreden met de vuurkogels is natuurlijk geweldig om vast te leggen en mee te spelen. Wil jij als organisatie of bedrijf ook jouw (bedrijfs)feest kleurrijk laten fotograferen? Vraag dan vrijblijvend informatie op via het contactformulier. Vermeld dan graag alvast om wat voor feest het gaat, welke locatie en hoe lang het fotograferen gewenst is. Ik zorg dan dat je zo spoedig mogelijk de info ontvangt.

partyfotografie, Ball bizarre, Lexion, westzaan, optredens, vuur

Uit : Nacht