12,5 jaar kinderdagverblijf 'Op de Boerderij'

kinderdagverblijf boerderij herpen fotoshoot kinderen reportage feest baby

Vandaag was het weer tijd voor het zomerfeest van kinderdagverblijf 'Op de Boerderij'. Het stond helemaal in het teken van het 12,5 jarig bestaan en wat was het een feest! Diverse leuke spelletjes voor de blije ukkepukken en genoeg lekkers! De weergoden waren lief voor ons en hadden duidelijk ook zin in een feestje.

Voor mij zelf was het een lekker druk dagje want voor het eerst in een flinke tijd (sinds de zwangerschap en komst van de tweeling) was ik weer lekker voor het echie aan het fotograferen. Vele lieve kindjes zijn voor de lens verschenen. Binnenkort ga ik aan de slag met het doorlopen van alle foto's en het kinderdagverblijf geeft al deze kindjes een mooie afdruk als aandenken. De rest van de foto's verschijnen dan op een afgeschermde pagina waar de kleine versies voor eigen gebruik te vinden zijn of eventueel direct voor afdruk te bestellen zijn. Nog even geduld dus! :)

Veel liefs

Demelza

12,5 jaar kinderdagverblijf 'Op de Boerderij'

Vandaag was het weer tijd voor het zomerfeest van kinderdagverblijf 'Op de Boerderij'. Het stond helemaal in het teken van het 12,5 jarig bestaan en wat was het een feest! Diverse leuke spelletjes voor de blije ukkepukken en genoeg lekkers! De weergoden waren lief voor ons en hadden duidelijk ook zin in een feestje. Voor mij zelf was het een lekker druk dagje want voor het eerst in een flinke tijd (sinds de zwangerschap en komst van de tweeling) was ik weer lekker voor het echie aan het fotograferen. Vele lieve kindjes zijn voor de lens verschenen. Binnenkort ga ik aan de slag met het doorlopen van alle foto's en het kinderdagverblijf geeft al deze kindjes een mooie afdruk als aandenken. De rest van de foto's verschijnen dan op een afgeschermde pagina waar de kleine versies voor eigen gebruik te vinden zijn of eventueel direct voor afdruk te bestellen zijn. Nog even geduld dus! :) Veel liefs Demelza

kinderdagverblijf boerderij herpen fotoshoot kinderen reportage feest baby

Uit : Dag